20 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ BIOGENEA PHARMACEUTICALS

20 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΣΑΣ

1.  Διαθέτει διαπιστευμένο κλινικό εργαστήριο κατά ISO 15189 στην Ελλάδα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, τον έγκριτο εθνικό φορέα, για όλες τις κρίσιμες διαδικασίες του ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου των βλαστοκυττάρων.

2. Αποτελεί την μόνη Τράπεζα Βλαστοκυττάρων που έχει δημοσιεύσει τις Τυποποιημένες Διαδικασίες Λειτουργίας των επιστημονικών μεθόδων της σε περιοδικά ανεξάρτητης κριτικής συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

3. Είναι σε τελική διαδικασία διαπίστευσης από το Διεθνή Οργανισμό Κυτταρικών Θεραπειών FACT.

4. Ο κώδικας δεοντολογίας της Τράπεζας Βλαστοκυττάρων Biogenea Pharmaceuticals είναι εναρμονισμένος με τις αυστηρές προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) από τον οποίο ελέγχθηκε και καταχωρήθηκε στο μητρώο του, ως Ιδιωτική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Ιδ.Τ.Οπα).

5. Εξασφαλίζει την διατήρηση των συμβολαίων φύλαξης βλαστοκυττάρων και των κρυοσυντηρημένων μοσχευμάτων ομφαλοπλακουντιακού αίματος πέραν της εικοσαετίας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία v.3948/2011, έχοντας καταθέσει την υποχρεωτική εγγυητική επιστολή υπέρ του Υπουργείου Υγείας ύψους 100.000 ευρώ.

6. Αποτελεί την μόνη Τράπεζα Βλαστοκυττάρων που συνάπτει τα συμβόλαια 20ετούς κρυοσυντήρησης με τους γονείς μετά την επιτυχία των εργαστηριακών διαδικασιών και όχι προκαταβολικά και φυλάσσει δωρεάν μοσχεύματα ανεπαρκούς ποσότητας μη επιβαρύνοντας την ελληνική οικογένεια.

7. Οι δεξαμενές φύλαξης των μοσχευμάτων ελέγχονται και ασφαλίζονται καθημερινά από εξειδικευμένους επιστήμονες Υγείας σε ένα από τα πιο ασφαλή και ελεγχόμενα επαγγελματικά κτίρια.

8. Χρησιμοποιεί το πιστοποιημένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα infoscope για την ιχνηλασιμότητα του υγρού αζώτου και των θερμοκρασιών εντός των δεξαμενών φύλαξης των μοσχευμάτων 24/7/365.

9. Εφαρμόζει το πρωτόκολλο επεξεργασίας και βαθμιαίας κατάψυξης των ομφαλοπλακουντιακών μοσχευμάτων που εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές που ορίζονται από τα αναγνωρισμένα μεταμοσχευτικά κέντρα διεθνώς.

10. Είναι η μόνη ελληνική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων και από τις ελάχιστες διεθνώς που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για τον εξωσωματικό πολλαπλασιασμό των αποψυγμένων βλαστοκυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα για τη μεταμόσχευση σε ενήλικες υψηλού σωματικού βάρους βάσει των σχετικών δημοσιεύσεων σε περιοδικά ανεξάρτητης κριτικής υψηλού επιστημονικού κύρους και απήχησης (peer reviewed).

11. Διαθέτει οργανωμένο εργαστήριο μοριακής βιολογίας, φαρμακογενετικής και ογκοδιάγνωσης σε συνεργασία με παγκόσμια κέντρα αναφοράς μέσω της υπηρεσίας GENOMEBOOKΤΜ. Επιπλέον, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφολογίας και διαιτητικής τόσο για την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και για την περίοδο της μητρότητας.

12. H biogenea pharmaceuticals αποτελεί τη μοναδική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων στην Ευρώπη που έχει αναπτύξει το Τμήμα Εξατομικευμένης Θεραπευτικής και Πρόληψης του Καρκίνου “MYONCOTHERAPY”, με σκοπό την μελλοντική θεραπευτική εφαρμογή των υπαρχόντων κρυοσυντηρημένων μοσχευμάτων του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και του ομφαλικού ιστού,www.myoncotherapy.com.

13. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό πρόγραμμα φύλαξης βλαστοκυττάρων από το ομφάλιο αίμα, τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα των νεογέννητων προς άμεση ή μελλοντική θεραπευτική χρήση, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολυδύναμων βλαστοκυτταρικών τύπων (Στελεχιαία Αιμοποιητικά Κύτταρα, Μεσεγχυματικά Βλαστικά Κύτταρα, πολυδύναμα ομοιάζοντα με εμβρυονικά Βλαστικά Κύτταρα, ενδοθηλιακά προγονικά κύτταρα).

14. Είναι η μόνη ελληνική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων και από τις ελάχιστες διεθνώς που έχει δημοσιεύσει το πρωτόκολλο ελέγχου της βιωσιμότητας των αποψυγμένων βλαστοκυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα, με τρεις τουλάχιστον ανεξάρτητες εργαστηριακές τεχνολογίες (κυτταρομετρία ροής, οπτική μικροσκοπία, φθορισμομετρία).

15. Διαθέτει οργανωμένο και πολυετούς εμπειρίας (>10 ετών) τμήμα κλινικοεργαστηριακής υποστήριξης Κλινικών Μελετών και Κυτταρικών Θεραπειών σε συνεργασία με Ιδιωτικούς και Δημόσιους Νοσηλευτικούς Οργανισμούς και Νοσοκομεία.

16. Είναι αδειοδοτημένη (Licensed) από το Υπουργείο Υγείας ως Ιδιωτική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και ενημερώνει εμπεριστατωμένα την Ελληνική οικογένεια για τις εφαρμογές των μοσχευμάτων στον τομέα της Αιματολογίας και της Αναγεννητικής Ιατρικής.

17. Συνεργάζεται με έγκριτες βιοτεχνολογικές εταιρείες του εξωτερικού στον τομέα της Αναγεννητικής Ιατρικής και της Γονιδιωματικής.

18. Συμμετέχει και υποστηρίζει ερευνητικά προγράμματα και αναγνωρισμένες κλινικές μελέτες έχοντας δημοσιεύσει πολυάριθμες πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά ανεξάρτητης κριτικής καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) αναγνωρισμένα από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

19. Είναι διασυνδεδεμένη με διαπιστευμένο κατά EFI Κέντρο Ελέγχου της Ιστοσυμβατότητας των μοσχευμάτων στην περίπτωση θεραπευτικής χρήσης εντός της οικογενείας.

20. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσφέρονται διευκολύνσεις στους τρόπους αποπληρωμής καθώς και προγράμματα δωρεάν φύλαξης βλαστοκυττάρων σε μέλη οικογενειών που νοσούν από κάποια μορφή αιματολογικής κακοήθειας.

Κατεβάστε το αρχείο